Rottehimmelen har fått nye stjerner

Det er med et veldig veldig tungt hjerte jeg skriver dette, og jeg har ikke hatt veldig lyst til å skrive dette her heller fordi det er såpass tungt for meg.
Virkelig, dette har vært det værste noen sinne, helt utrolig, men jeg har nå ingen gutter hos meg lenger, jeg som alltid har hatt gutter har bare nå jenter,
det er så rart, veldig rart.. og vondt.. 

Først mistet jeg Brom for over en mnd siden, så måtte jeg til dyrlegen med Alistor og BonBon pga de har vært syke lenge, først var det LVI og
fikk antibiotika pga det men ingen av dem ble bedre, viste seg at Alistor hadde lungebetennelse og vann i lungene, BonBon hadde tetninger og svulst
ved urinrøret som gjorde at han ikke fikk bæsjet lenger.
I samråd med veterinær ble vi begge enige om at det beste var å avlive begge, noe jeg egentlig ikke ville men var for deres beste...

Jeg HATER virkelig å si farvel til mine fantastiske små, er det værste jeg veit... alt for tungt og hardt..
Etter at Alistor og BonBon ble avlivet var det bare Shepard igjen stakkars, han skjønte jo tegnina ganske fort og jeg syntes virkelig synd på han..
Men han har det godt nå, en av mine tidligere kjøpere var på leit etter en kompis til sin hanne som også hadde mistet sine burkamerater, så han er hos henne nå,
intro gikk supert og de sover og har det fantastisk i hverandres selskap <3


Hvil i fred gutta mine, dere vil aldri bli glemt    Lik rotteheimen sin side på facebook
Klikk her!

Bli venn med oss på facebook
Klikk her!

3 kommentarer

...-fullstendigkaos-...

08.05.2014 kl.20:11

Kondolerer så mye :/ Er ikke mange dagene siden jeg mistet min siste rotte. Vet ikke om jeg kommer til å skaffe meg flere, tror heller jeg satser på flere leddyr fremover, taranteller også videre. De blir ikke like fort syke i hvertfall.

mokkame.

04.06.2014 kl.00:48

Hei! Så flott at du har en blogg om søte dyr som rotter. Jeg har nettopp fått meg to hanrotter, men de har begynt å krangle noe voldsomt. Helt til nå har de bare kost med hverandre og vært søte skapninger, og de hadde heller ingen sår da de kom fra dyrebutikken, så jeg synes dette er litt pussig.

Jeg bare lurer på hva jeg kan gjøre for å få de til å slutte eller avbryte krangelen uten at de skal lage store sår på hverandre. Jeg har ikke lyst til at noen av de to skal bli skadet.

Også lurer jeg på hva konsekvensene av å bli bitt dypt i fingeren kan være? (prøvde å avbryte en voldsom krangel og det endte ikke så bra)

Jeg håper du kan svare, det hadde vært veldig hjelpsomt.

Tonje Lenore

04.06.2014 kl.22:12

mokkame.:
Hei!
Det er nok krangling om hvem som skal være sjefen, la de få lov til å krangle men vær i nærheten og ha et hånkle klart slik at du kan kaste det over den ene og ta bort den andre slik at du avverker kranglingen til å bli værre, la de få en liten "time out" også prøver du igjen :)

Har du tatt stivkrampesprøyta og det ikke er lenge siden skal du ikke beskymre deg for rottebitt, bare vaske det godt slik at det ikke blir betent :)

Skriv en ny kommentarJeg setter pris på din mening, men hold deg saklig, i tillegg vil reklamering for egen blogg bli slettet!

hits